Dapoxetine

Nästan var tredje man lider av problemet med för tidig utlösning. Det påverkar relationen med partnern negativt, skadar hans självkänsla och leder till depressiva tillstånds utveckling.

Naturligtvis letar representanter för den starka hälften av mänskligheten efter sätt att förlänga samlag och återfå förtroendet för sina förmågor. I sådana fall kan speciella tekniker hjälpa till. Det är dock fortfarande bättre att överlåta lösningen av ett sådant intimt problem till beprövade läkemedel.

Orsakerna till för tidig utlösning kan vara mycket olika. Bland dem:

 • sexuell oerfarenhet;
 • ökad känslighet i penis;
 • effekterna av olika mediciner.

Dapoxetin är ett läkemedel som utvecklats av Johnson & Johnson Corporation. Det höga innehållet av aktiv substans kännetecknar det. Effektiviteten har bevisats genom ett flertal test, under vilka läkemedlet har etablerat sig som helt säkert och effektivt.

En annan viktig egenskap är att du kan använda drogen tillsammans med andra droger som hjälper till att förbättra sexuella funktioner. I detta fall förblir effektiviteten densamma hög. Det viktigaste är att behandlingen utförs under överinseende av en läkare.

Dessutom påverkar läkemedlet inte, till skillnad från andra läkemedel och förlängande krämer, penisens känslighet under sex. Förnimmelserna kommer att vara lika ljusa, men samtidigt kommer du att kunna kontrollera dig själv bättre genom att älska så mycket du vill.

Dapoxetin online är nödvändigt främst för män som lider av för tidig utlösning. Det hjälper till att förlänga samlag genom att förlänga tiden till utlösning. Läkemedlet kan användas både för en enstaka dos och som en kurs för behandling av tidig utlösning.

Detta botemedel är lämpligt för samtidig användning med andra läkemedel för att förbättra erektionen. Läkemedlet är helt giftfritt för den manliga kroppen och förändrar inte spermiernas sammansättning, även vid långvarig användning.

Vad är Dapoxetin

Verkningsprincipen för det generiska Dapoxetin skiljer sig från konventionella läkemedel för att öka styrkan, vilket påverkar det ökade blodflödet i könsorganet. Vid en dos på 30 mg påverkar inte Dapoxetin erektionen utan blockerar hjärnans nervimpuls till penis.

Detta gör att du kan fördröja utlösningstillfället avsevärt, varför samlagets längd ökas till 20 minuter. Samtidigt är könsorganens känslighet densamma. Även om läkemedlets huvudåtgärd riktar sig till nervsystemet är det inte ett antidepressivt medel. För att uppnå de önskade resultaten från konsumtionen bör du undvika att blanda stimulanten med alkohol eller fet mat.

I det här fallet kanske Dapoxetin 30 mg inte fungerar eller avsevärt minskar dess effektivitet. Därför behöver man bara köpa Dapoxetin utan recept, men också följa reglerna för att ta drogen. Tack vare handlingsprincipen för det generiska läkemedlet kan en man glömma det förestående slutet på kön och njuta av intimitet med en partner.

Generisk Dapoxetin

Ofta står män inför frågan: vad är det generiska Dapoxetin? Generika är analoger av välkända märkesläkemedel, skapade på basis av liknande recept och använder en identisk aktiv ingrediens. Generika använder dock ofta ytterligare ingredienser som har en positiv effekt på sexuell funktion.

Liknande droger finns i olika länder. Samtidigt erbjuder välkända indiska läkemedelsföretag en betydande andel av dem. Så idag finns det mer än tio Dapoxetin-baserade läkemedel på marknaden. De har olika namn, varierar i dosering – och är mycket effektiva på grund av den aktiva substansen, men samtidigt kan de ha en mer attraktiv kostnad.

Hur du tar Dapoxetin?

Den rekommenderade dagliga dosen är 1 tablett som ska tas med rent vatten. Läkemedlet ska användas 1-2 timmar före det avsedda könet, under vilken tid den aktiva substansen absorberas i blodet. Dapoxetin-medel 30 mg fungerar i cirka 5 timmar och elimineras fullständigt från kroppen inom 24 timmar.

Men om den önskade effekten inte har uppnåtts kan du öka dosen med 60 mg per dag. Överskrid inte denna dos, eftersom det kan påverka din hälsa negativt. I sådana fall rekommenderas dock att du konsulterar en läkare som ordinerar den optimala dosen med hänsyn till kroppens egenskaper och graden av problemkomplexitet. Han kan också analysera de resultat som uppnåtts för att justera den fortsatta behandlingen.

För att kvalitativt förbättra ditt sexliv är det viktigt att du först studerar instruktionerna och följer alla läkares recept. Han kommer professionellt att förklara för dig vilken typ av medicin Dapoxetin är – och hur det kommer att verka direkt på din kropp.
Kontraindikationer för Dapoxetin
Intag av Dapoxetin är kontraindicerat i följande fall:

 • Känslighet mot substanserna i läkemedlet eller Dapoxetin.
 • Hjärtfel: ventilskada, hjärtsvikt klass 2-4.
 • Vid nedsatt lever- och njurfunktion.
 • Personer under 18 år.
 • Individuell laktosintolerans.

Det är strängt förbjudet att ta Dapoxetin inom två veckor efter att ha använt MAO-hämmare och även att ta MAO-hämmare inom en vecka efter att intaget har avslutats. Detta gäller även intag av CYP3A4-hämmare (ritonavir, itrakonazol, nefazodon, etc.). Alla nödvändiga läkemedel, såväl som Dapoxetine till salu på Internet, är mycket lätta att få.

Tillverkaren garanterar säkerhet vid användning av generiken men anger anvisningarna för dess användning:

 • individuell intolerans mot läkemedlets komponenter;
 • kränkningar av hjärt-kärlsystemet;
 • nyligen stroke eller hjärtinfarkt;
 • svår lever- eller njursjukdom.

Viktigt att veta: Dapoxetin 30 mg ska inte tas samtidigt med läkemedel för behandling av sömnstörningar eller depression, liksom med starka smärtstillande medel. Dessutom ska receptfritt Dapoxetin endast köpas med godkännande av din vårdpersonal. Produkten är inte lämplig för kvinnor och män under 18 år.

Dapoxetin biverkningar

Priset på Dapoxetin beror på dosen. Dosen av läkemedlet (30 mg) är lämplig för män i alla åldrar. Men i vissa fall eller när den rekommenderade dagliga dosen överskrids kan biverkningar uppstå. Vanligtvis är det orimlig ångest, huvudvärk och yrsel, vidgade pupiller, illamående och diarré. Även om Dapoxetin 30 mg är en serotoninåterupptagshämmare påverkar det inte människans mentala tillstånd – dess lugnande effekt är försumbar.

Under behandlingen är det mycket oönskat att konsumera alkoholhaltiga drycker, eftersom Dapoxetin ökar biverkningarna från det allmänna tillståndet och centrala nervsystemet, vilket ökar risken för oavsiktlig skada. Och glöm inte att du inte kan köpa Dapoxetin utan läkares recept och i förväg.

Läkemedlet har ett antal fördelar, på grund av vilket det är mer effektivt än andra analoger.

 • Det är mycket överkomligt, du kan köpa det utan problem i apotek och onlinebutiker. Så genom att beställa produkten nu i vår butik får du den om några dagar.
 • Läkemedlets säkerhet och frånvaron av skada på kroppen har bevisats.
 • Den har klarat ett antal laboratorietester, dess effektivitet bekräftas av intyg.
 • Läkemedlet kan användas av män i olika åldrar, medan effektiviteten inte försämras. Detta verktyg är lämpligt även för män i stor ålder.
 • Användningen av Dapoxetin har också en positiv effekt på det psykologiska tillståndet. Psyken återgår till det normala, du blir av med ett antal komplex och rädslor.
 • Med läkemedlet kan du koppla av och ha kul under sex.
 • Betydligt färre biverkningar än analoger.
 • Läkemedlet förstör inte känslorna och minskar inte känsligheten under samlag.

En annan fördel med läkemedlet är att det snabbt utsöndras från kroppen. Redan 24 timmar efter att läkemedlet har tagits finns endast en obetydlig koncentration av ämnet i blodplasman. Även om du använder tabletterna dagligen förblir ansamlingen i kroppen minimal.

Skip to toolbar