Frakt och leverans

Vi erbjuder snabb, säker och diskret leveransservice till alla länder som anges av våra kunder. Beställningarna levereras inom två arbetsdagar.

EMS-leverans (snabb leverans med möjlighet att spåra beställningen online)
För de personer som vill ha snabbare service tillhandahåller vi EMS-leverans. Som regel tar det en vecka från orderdatumet och skickas av Express Mail Service. Tänk på att tidsfristen för ett sådant alternativ är två veckor. Spårningskod kommer att erbjudas för sådana beställningar när de skickas ut.

Standard (registrerad AirMail-leverans)

En sådan typ av leverans tar vanligtvis två till tre veckor från dagen för beställningen. Tänk på att tidsfristen för ett sådant alternativ är en månad. Beställningarna levereras diskret, som nämnts ovan, och lämnas i din brevlåda. Paketen som levereras av denna e-posttjänst är inte tillgängliga för spårning.

Varje beställning på helgen behandlas nästa måndag. Du kommer att få automatisk avisering via e-post så snart din beställning är godkänd och skickad.

Dina beställningar kommer inte att behandlas på helgen. Vänta två arbetsdagar innan din beställning skickas ut.

Stora beställningar (över 120 piller) kommer att skickas i två olika beställningar och kommer fram på olika dagar. Generiska läkemedel och märkesläkemedel kommer att levereras separat och kommer också på olika dagar.

Leveransgaranti

Vi skickar din beställning helt gratis om din beställning skadas eller om en del av beställningen saknas. I så fall kontakta oss så att vi kan skicka om. På så sätt erbjuder vi en komplett och effektiv service.

Skip to toolbar