Observera att bilder kan skilja sig från den produkt du får

Stendra

Enligt nuvarande begrepp innebär begreppet “erektil dysfunktion” oförmågan att uppnå och / eller upprätthålla en erektion som är tillräcklig för samlag. ED kan klassificeras efter etiologi och svårighetsgrad.

Ur etiologins synvinkel särskiljs organiska och psykogena former. I sin tur är organisk ED uppdelad i vaskulär, neurogen, anatomisk och endokrin. Den psykogena formen kan vara generaliserad och lägesberoende och undertyper. Men detta problem, tack vare modern medicin, är absolut lösligt. Nu kommer vi att berätta i detalj om effektiva läkemedel som kommer att befria män och kvinnor från denna sjukdom.

Köp Stendra 50mg online utan recept

Paket Pris per piller Pris Besparingar Köpa
Stendra 50mg x 12 piller kr36.64 kr439.68 kr0 + Lägg till i kundvagnen
Stendra 50mg x 24 piller kr29.4 kr705.6 kr173.76 + Lägg till i kundvagnen
Stendra 50mg x 36 piller kr26.47 kr952.92 kr366.12 + Lägg till i kundvagnen
Stendra 50mg x 60 piller kr23.82 kr1429.2 kr769.2 + Lägg till i kundvagnen
Stendra 50mg x 92 piller kr21.34 kr1963.28 kr1407.6 + Lägg till i kundvagnen
Stendra 50mg x 120 piller kr19.24 kr2308.8 kr2088 + Lägg till i kundvagnen

Köp Stendra 100mg online utan recept

Paket Pris per piller Pris Besparingar Köpa
Stendra 100mg x 12 piller kr40.49 kr485.88 kr0 + Lägg till i kundvagnen
Stendra 100mg x 24 piller kr32.06 kr769.44 kr202.32 + Lägg till i kundvagnen
Stendra 100mg x 36 piller kr29.04 kr1045.44 kr412.2 + Lägg till i kundvagnen
Stendra 100mg x 60 piller kr26.11 kr1566.6 kr862.8 + Lägg till i kundvagnen
Stendra 100mg x 92 piller kr23.54 kr2165.68 kr1559.4 + Lägg till i kundvagnen

Uttrycket “erektil dysfunktion” uppfanns 1988 av US National Institutes of Health och ersatte den föråldrade termen “impotens”. Erektil dysfunktion definieras som oförmågan att uppnå och / eller upprätthålla en erektion som är tillräcklig för samlag. I strukturen av sexuella störningar intar denna patologi en ledande plats när det gäller frekvens av förekomst och social betydelse.
Behandling erbjuds oftast för att behandla erektil dysfunktion eller impotens. Det fungerar inte för alla, men om du bestämmer dig för att prova är det förmodligen droger. Inga tvivelaktiga livsmedelstillsatser. Det finns ytterligare två metoder: injektion och vakuumpumpning av blod. Men det finns en enorm nackdel: du måste göra det själv precis innan samlag. Det är dock onödigt att ordinera läkemedel åt dig själv, så det rekommenderas inte att köpa Stendra utan recept från läkare.

Vad är Stendra

Styrningsregulatorer baserade på Avanafil ökar blodflödet till könsorganen, vilket bidrar till att naturlig erektion uppträder eller förstärks. Aktiviteten börjar 40-45 minuter efter att du har tagit p-piller och visas bara om det finns en källa till “inspiration”. Tack vare effekten av Stendra 20 mg förses en man med en rekordvaraktighet – 36 timmar. Priset på Stendra beror på milligram eller andra komponenter, skillnader och läkemedlets egenskaper bör studeras i förväg innan du köper.

Detta innebär att din partner efter att ha tagit detta läkemedel kommer att kunna njuta av kvalitetssex i 1,5 dagar med möjlighet till samlag efter nästa utlösning. Läkemedlet är inte bara effektivt utan också överkomligt – du kan köpa Stendra på vilket apotek eller specialbutik som helst.

Tecken på ångest som indikerar de tidiga stadierna av sexuell dysfunktion hos vuxna män är:

 • periodiskt eller regelbundet försvinnande av en erektion under samlag;
 • för tidig utlösning;
 • brist på orgasm;
 • brist på utlösning;
 • brist på erektion, trots uppenbar upphetsning;
 • en kraftig minskning av libido;
 • oförmåga att ha samlag med en partner;
 • regelbunden preferens för sex med fysiologisk självtillfredsställelse.

Stendra. Arbetsprinciper

I en studie av penispletysmografi orsakade 200 mg Avanafil erektion hos vissa män, vilket ansågs vara tillräckligt för penetration inom 20 minuter efter att läkemedlet hade tagits. Dessa patienters totala respons på avanafil var statistiskt signifikant jämfört med placebo i intervallet 20-40 minuter efter dosering. Stendra interagerar med andra läkemedel på en stabil nivå.

Biverkningar av Stendra

Tabletterna kan tas av män med diabetes mellitus, och för kroniska sjukdomar bör användningen av Stendra diskuteras med den behandlande läkaren. Det är därför läkare är så negativa när det gäller att köpa Stendra utan recept. Det är bättre att du konsulterar en specialist innan du tar drogen.

Innan Stendra ordineras ska läkare väga den potentiella risken för sexuell aktivitet för hjärtfunktion hos patienter med hjärt-kärlsjukdom. Läkemedlet ska endast ordineras av en kvalificerad tekniker, så köp Stendra utan recept endast om din läkare har godkänt det.

Kontraindikationer för användning av Stendra

Listan över kontraindikationer för att ta Stendra är begränsad:

 • Sjukdomar i det kardiovaskulära systemet;
 • Mindre ålder;
 • Lever- och njursvikt.

Hos patienter med hjärtsjukdom kan en analog av Stendra orsaka smärta i bröstet, hjärtinfarkt, takykardi, hjärtinfarkt. Det är extremt sällsynt att biverkningarna gick förlorade eller en kraftigt minskad syn. Hörselproblem har också rapporterats i sällsynta fall. Sådana biverkningar kräver omedelbar läkarvård.

Läkemedelsinteraktioner

Användning av generiska Stendra-läkemedel för nitratbehandling är strängt förbjudet – denna kombination kan leda till hjärtinfarkt / stroke. Läkares konsultation rekommenderas, särskilt om du planerar att få samtidigt:

 • hämmare av HIV-proteas
 • svampdödande medel
 • antibakteriella och antimikrobiella medel
 • alfa-blockerare

Läkemedel som reglerar blodtrycket Det rekommenderas inte att kombinera flera läkemedel för att öka styrkan.

De bästa indiska generika för att behandla mild och medium erektil dysfunktion!

Aktiv substans:
från kr36.27 per piller
Aktiv substans:
från kr12.37 per piller
Aktiv substans:
från kr7.33 per piller
Aktiv substans:
från kr14.47 per piller

Vittnesmål

Till en början var jag skeptisk. Men jag gör redan den tredje beställningen och jag är glad att jag bytte till Filitra (Generic Levitra) med märke ett. Resultatet är detsamma för mig, men allt är mycket billigare. Utmärkt kvalitet på alla varor. Bekväm leverans.
Peter N.
Helsingborg
Jag fick beställningen, tack! Det är inte första gången jag använder sildenafil, det fungerar bra. Priset är löjligt, jag går med på att betala med nöje för självförtroende! Jag rekommenderar apoteket!
Karl G.
Örebro
Utmärkt service och kvalitet på förberedelserna. Och tack för bonusen Generiska Cialis-piller! De är verkligen effektiva. Tack för kvalitetsarbetet.
Erik V.
Västerås
Skip to toolbar