Observera att bilder kan skilja sig från den produkt du får

Kamagra Oral Jelly

Den moderna världen tvingar människor att möta olika problem och stress, vilket påverkar både det fysiska och psykologiska tillståndet. På grund av ökad belastning, felaktig näring och många andra liknande faktorer lider män i olika åldrar av styrka problem som hindrar dem från att njuta av sitt intima liv.

För att förlänga samlag, uppleva en orgasm och ge din partner glädje kan du använda ett specifikt läkemedel som heter “Kamagra”. Denna produkt, tillgänglig i form av gelé och piller, har en stimulerande effekt. Tack vare det är det möjligt att ta penis i ett uppväckt tillstånd på bara en timme och uppnå en långvarig orgasm.

Köp Kamagra Oral Jelly 100mg online utan recept

Paket Pris per piller Pris Besparingar Köpa
Kamagra Oral Jelly 100mg x 10 piller kr35.72 kr357.2 kr0 + Lägg till i kundvagnen
Kamagra Oral Jelly 100mg x 20 piller kr30.23 kr604.6 kr109.8 + Lägg till i kundvagnen
Kamagra Oral Jelly 100mg x 30 piller kr27.21 kr816.3 kr255.3 + Lägg till i kundvagnen
Kamagra Oral Jelly 100mg x 60 piller kr24.73 kr1483.8 kr659.4 + Lägg till i kundvagnen
Kamagra Oral Jelly 100mg x 90 piller kr22.53 kr2027.7 kr1187.1 + Lägg till i kundvagnen
Kamagra Oral Jelly 100mg x 120 piller kr21.07 kr2528.4 kr1758 + Lägg till i kundvagnen

När Kamagra Jelly skapas använder tillverkaren mycket effektiva och säkra komponenter som har en lokal effekt på de önskade områdena i kroppen. Det rekommenderas att ta det för män som vill få följande effekt:

 • öka varaktigheten av samlag
 • öka sexuell lust och upphetsning (det ökar ibland);
 • återställa styrka;
 • öka signifikant varaktigheten av penis erektion;
 • få en tillfällig ökning av penisstorleken på grund av stimuleringen av cellerna i den svampiga kroppen.

Uppnå effekten ungefär 40-60 minuter efter att du tagit läkemedlet.

På grund av det faktum att den aktiva substansen har en lokal effekt, med regelbunden användning, märker män inga förändringar i centrala nervsystemets funktioner, liksom i ett allmänt hälsotillstånd.

Kamagra Jelly: applikationsfunktioner

Metoden för att använda denna gelé beskrivs i detalj i instruktionerna. Det bör dock noteras att det kan vara nödvändigt att justera dosen i vissa fall, så det rekommenderas att du genomgår en läkareundersökning innan du börjar mottagningen / kursen. Det hjälper dig också att se till att det inte finns några kontraindikationer, som inkluderar:

 • hypertoni eller en tendens till kraftigt ökat blodtryck;
 • Parkinsons sjukdom;
 • instabil angina;
 • kavernös fibros;
 • Peyronie;
 • myelom;
 • retinitis pigmentosa;
 • samtidig användning av många andra läkemedel.

Vissa män som använder Kamagra Jelly receptfritt har en ökad känslighet för den aktiva substansen i läkemedlet. I det här fallet måste du antingen minska den dagliga dosen till en acceptabel norm eller byta till ett annat läkemedel.

Om du försummar instruktionerna kan du stöta på biverkningar.

Dessutom uppstår oönskade konsekvenser hos personer som lider av överkänslighet mot specifika komponenter i läkemedlet. Som regel är denna reaktion obetydlig och försvinner snabbt efter att ha tagit en erogen stimulator (efter 2-4 timmar, beroende på kroppens individuella egenskaper). De vanligaste fenomenen är:

 • attacker av lätt yrsel;
 • tryck i templen;
 • långvarig / måttlig huvudvärk;
 • illamående (ofta åtföljt av kräkningar)
 • rodnad i huden i ansiktet på grund av en intensiv blodströmning;
 • svår smärta i nedre ryggen.

Kamagra Jelly: administration

För att förbättra erektionen kan du köpa Kamagra Jelly online. Den har en geléliknande konsistens, så de aktiva substanserna som ingår i dess sammansättning absorberas snabbt av slemhinnan och kommer in i blodet, vilket ger ett mycket snabbt resultat. Effekten observeras på cirka 15-20 minuter, så du måste ta läkemedlet under samma tid innan den förväntade början av samlag.
Den maximala dagliga dosen är 1 dospåse. Tack vare gelens behagliga konsistens kan du konsumera den direkt från påsen: tillverkaren lade till en speciell fruktbaserad smakstillsats. Dessutom blandas det ofta med vatten eller juice för att göra mottagandet av afrodisiakum ännu roligare. Samtidigt är det strängt förbjudet att kombinera det med olika alkoholhaltiga drycker.

Denna blandning har ingen specifik lukt, så mannen behöver inte komma på sätt att maskera obehaglig eftersmak eller bitterhet, som är karakteristiska för många droger. En påse innehåller 100 mg Sildenafil (den aktiva substansen i en erogen stimulant). Det ökar avsevärt blodcirkulationen i ljumskområdet och bidrar till den intensiva produktionen av kvävemonoxid, som är ansvarig för att slappna av de glatta musklerna i penis. Och att bibehålla cGMP på rätt nivå bidrar till att medlemmen snabbt förbereds för att få en större volym blod.

Efter att ha kommit in i kroppen ökar läkemedlets komponenter blodflödet och expanderar blodkärlens väggar. På grund av att nästan helt avslappnade glatta muskler i penis inte kan hålla tillbaka blodflödet, strömmar en stor mängd blod direkt till de kavernösa kropparna, som sväller och märkbart ökar i storlek.

Kamagra Jelly utan recept har ett antal fördelar:

 • effekten av en erogen stimulator manifesteras snabbt – ämnet absorberas även i munhålan, där många mikrokärl passerar under slemhinnan;
 • ingen specifik lukt eller bitter smak;
 • tillgänglighet av frukttillsatser;
 • lätt att använda utan tidskontroll
 • effekten varar i 4-6 timmar.

Det viktigaste är att inte öka Kamagra Jelly-doseringen själv för att inte tillåta biverkningar i form av allergier och andra kroppsreaktioner. Om resultatet inte dyker upp efter de utlovade 20 minuterna, och det var en tät middag, oroa dig inte eftersom fettinnehållet i maten fördröjer utseendet på effekten av att ta Kamagra Jelly.

De bästa indiska generika för att behandla mild och medium erektil dysfunktion!

Aktiv substans:
från kr11.45 per piller
Aktiv substans:
från kr10.53 per piller
Aktiv substans:
från kr19.24 per piller
Aktiv substans:
från kr8.7 per piller

Vittnesmål

Det här är inte första gången jag använder denna fantastiska OTC-tjänst. Den här gången vill jag uttrycka min tacksamhet för den ständiga kundens utmärkta attityd, kvalitet, priser och snabba leveranser! Servicenivån och betalningen är utmärkt, allt är enkelt och utan krångel. Jag rekomenderar!
Bengt L.
Kristianstad
Jag fick beställningen, tack! Det är inte första gången jag använder sildenafil, det fungerar bra. Priset är löjligt, jag går med på att betala med nöje för självförtroende! Jag rekommenderar apoteket!
Karl G.
Örebro
Utmärkt service och kvalitet på förberedelserna. Och tack för bonusen Generiska Cialis-piller! De är verkligen effektiva. Tack för kvalitetsarbetet.
Erik V.
Västerås
Skip to toolbar